Töm & Glöm logotyp

9 - 13 december

Äntligen är det dags för årets grönaste vecka!

Vi har lyckats ta oss igenom höstterminen, HEJA, och är framme vid den sista veckan att hänga och bärsa tillsammans innan vi alla tar jullov. Hjärnorna är överfyllda av svåra ord och onödiga mattelösningar, men Trappans förråd är lika fullspäckat som ditt schema varit senaste tiden. Bästa lösningen? Att tömma. Och glömma. Eftersom det är just sista veckan så tycker vi inte att det räcker med ett, eller ens två evenemang, utan vi utökar till FYRA.
Så vi välkomnar alla till TÖMNINGSVECKAN.

Förtömningen

Sedan begynnelsen har Töm & Glöm vuxit sig större och större. Förra året kunde det inte ens rymmas på en enda kväll utan slet sig löst och årets grönaste mitt-i-veckan-fest skapades! En trevlig tradition som absolut ska leva vidare tycker vi, därför kan vi stolt presentera FÖRTÖMNINGEN. Onsdagspuben förvandlas till nattklubb, barpriserna sjunker som en cykel i strömmen och alla studenter som känner för en mitt-i-veckan-paus är varmt välkomna.


Trappan
Onsdag 9 december
22:00 - 02:00
Gratis!

För alla trötta men peppade själar har vi det ultimata för fredagkvällen innan en stor fest: UPPLADDNINGEN tillsammans med Stubinen. Vi går ihop med Norrköpings främsta filmälskare och skapar best of both worlds: Filmvisning på Trappan. Oavsett om ni väljer återställare i form av en Gränges, en burgare eller en skål chips med dipp så kan ni finna det här. Ta med ert bakfylle-och/eller mysmood och gosa ner er framför kvällens film Frozen.


Trappan
Fredag 11 december
18:00 - 01:00
Gratis!

Uppladdningen
Töm & Glöm

Välkomna till Trappans bartömning 2015, Töm & Glöm! Kom igen, ni vet vad ni ska göra - Tömma och Glömma!

Kom till oss och fixa förköp för endast 40 kronor. Ta er sen till Trappan till en kväll som är väldigt skoningsfull mot plånboken. Eftersom decemberkylan kommer smygandes och det kan vara kallt att gå till donken mitt i natten, säljer vi korv med bröd inne på Trappan hela kvällen!


Trappan
Lördag 12 december
22:00 - 03:00
40kr förköp / 60kr i dörren

Tryckbar dansar av glädje inför de kommande festligheterna, så sätt igång och peppa du med genom att skapa din egen profilbild i äkta Töm & Glöm-anda. Ta chansen att bli lika grön som oss!

A. Pro på Photoshop?
För dig med gröna fingrar har vi förberett en .PSD-fil. Öppna den i Photoshop och följ anvisningarna så har du din profilbild på nolltid!

Ladda ner .PSD-filen

B. Torsk på Photoshop?
Ingen fara! Tryckbar hjälper dig mer än gärna. Maila din bild till oss så får du en grön och fin bild tillbaka innan du hinner säga Trappandisco!

Maila webb@tryckbar.se

Du vaknar en söndag. Inte helt pigg. Inte helt vid liv kanske. Inte jättesugen på att laga mat MEN förjäkla sugen på något i stil med ägg och bacon, amerikanska pannkakor eller kanske en riktigt schysst macka i julens tecken. Känner du igen dig? Vi trodde nog det, så vi fixar brunch! På med mjukisbyxan, väck kompisen, pallra er bort till SKAKIS & BAKIS och känn livet återvända.


Trappan
Söndag 13 december
11:00 - 14:00
Gratis!

Skakis & Bakis