tb

Tömningsveckan

Förtömningen

Återställaren

Sitt & töm

Töm & Glöm

12/12
Förtömningen

ovve

Gratis är gott det vet vi alla, så kom på förtömningen och ta på dig din snyggaste bralla. Ja du läste rätt, en gratiskravall mitt i veckan, tjoho! Kom till Trappan och dansa bort all ångest och oro. Självklart har Tryckbar även ordnat med tömningspriser i baren hela veckan lång, så att du och dina vänner slipper leva på buljong. Så skynda att limma på alla märken du har liggandes i en låda, så att alla på onsdag ditt mästerverk kan skåda. Vi tar lillördag till nästa nivå, klubben har öppet ända till klockan två!

Kravall
12 december
22-02
Gratis inträde

Förtömningen

13/12
Återställaren

Gitarr

Ajaj, en baksmälla är aldrig rolig, som tur är har vi en kur som är helt otrolig. Allt du behöver göra är att komma till trappan på torsdag kväll, en återställare som är helt exceptionell. Tryckbar bjuder på bakistabletter till de som behöver, vill man hellre bota med öl så är baren öppen därutöver. Bandet ST:OK kommer även och bjuder på livemusik klockan 21, så köp lite pommes och slå dig ner, vi lovar det blir FETT.

Storpub
13 december
18-01
På scen: ST:OK

15/12
Sitt & töm

Stol

Årets sista sittning är här och skåpen ska rensas ut, men sörj icke, veckan är inte slut! Man vet aldrig vad som under kvällen kommer ske, men en sak lovar vi dig - underhållningen kommer vara av högsta kvalité. Det ska tömmas, skålas och sjungas hela natten lång, lambo lambo, gång på gång. Den perfekta uppvärmningen inför Töm och glöms 10-års kalas, ett perfekt tillfälle att tömma några glas. Vi lovar att ni inte vill missa denna fest, kanske nalkas det en hemlig gäst...

Sittning
15 december
18:00-22
185 kr

15/12
Töm & Glöm

Töm och glöm

För 10 år sedan satt ett grönt gäng och nynnade på en phantastisk refräng. Men sången gick i moll, snart var slutet på terminen inom räckhåll. En av dem fällde en tår som träffade den andres lår. Den andre tittade upp och frågade: “Oj, hur är det fatt?”
-“Jo, jag är ledsen, mina byxor stramar så jag får fnatt, och vet du, jag har inga pengar till att köpa varken öl eller katt.”
De andra instämde, även de hade haft strul med CSN:s tjänstemän såhär innan jul. De bestämde sig för att göra något åt saken direkt, snart åker ju alla hem till sin släkt. Alla ska ha råd att gå på ett sista partaj, även en törstig haj.

Nu, efter 10 år, har turen blivit vår. Med tömningspriser i baren vill vi bjuda var o en av er på en sista Trappanfest där ni kan göra det ni gör allra bäst. Eller ta chansen och hitta den där romansen, hen du alltid velat klappa och sen vakna upp med för att bara slappa, eller snabbt sjappa. Så kom till Töm & Glöm på lördag för ett sista krafttag, för en sista swing och för en sista Stad i ljus-ring.

Nattklubb
15 december
23-03
70/90kr

Profilbild?

Du vet de där ångestfyllda bilderna som bara är roliga kl. 02.30 på natten? Nu ska de inte bara finnas i chatten. Ta den bild som är minst mild, ladda ner photoshopfilen och skapa din egna Töm & Glöm-profilbild! Är photoshop inte din grej, eller orkar du bara inte med sånt här ståhej? Skicka din bild till TB på FB eller till webb@tryckbar.se, så fixar vi den snabbt ska du se.

Hämta
Photoshopfil
mejla
webb@tryckbar.se