tb

Tömningsveckan

Förtömningen

Återställaren

Sitt & töm

Töm & Glöm

Förtömningen

Förtömningen

Onsdagen den 13 december kickstartar vi veckan med förtömning, och förväntar oss en hejdundrandes inströmning. Ekar det snart tomt i plånkan på grund av alla köpta klappar? Vilken tur att vi banar gratis väg in till alla tappar! Dansa och töm gärnet på denna nattklubb, det är ingen jädra pub. Öppet ända till 02, inte många gömmor kommer att återstå!

Nattklubb
13 december
22-02
Gratis inträde

Återställaren

Gitarr

Om du på torsdagen känner dig seg, så lovar vi att enda botemedlet är lite mer kneg. Pallra dig till Trappan och kurera dig med hjälp av en återställare, Tonic & Gin kommer göra dig till Trappans främsta beställare. För att levern ska hålla hela veckan måste du fylla på med krubb, och det är ju trots allt en pub. Avnjut Tacos & Guacamole till skönsång med Albin Gummesson, Anton Andersson och Simon Stenström, vi lovar att det kommer bli som en dröm!

Storpub
14 december
18-01
På scen: Albin, Simon & Anton

Sitt & töm

Stol

Ojdå! Trappan lurar visst på några skattgömmor till, och vill såklart att ingenting ska gå till spill. Ojdå! Plånkan lurar visst på några slantar till, och för dig såklart till baren intill. Den stora tömningslördagen sparkas igång med den storslagna sittningen Sitt & Töm, drickan kommer rinna ner som en ström. Kom dit, sätt dig ner & töm!

Sittning
16 december
18:30-22
180kr

Töm & Glöm

Töm och glöm

Baren och dess tappar kräver en sista kraftansträngning, innan det är dags för portarnas stängning. En sista gränges, och ett sista hänges. En sista dans, och en sista chans till romans. En sista nattklubb, och en sista glans i rubb och stubb. Dags för att krama ut tapparnas alla drycker, vi hoppas att ingen misstycker! Är slantarna nu knappa efter veckans tidigare bravader? Ingen fara, du kommer kunna köpa den sista klappen till din fader! Det är nämligen tömningspriser, vi vill ju inte att tömningsveckan ska erhålla några kriser. Tömningsveckans äventyr slutar här, nu kan tomten komma och skapa julatmosfär.

Har du tagit dig hit hela vägen från Linköping och vill stanna till 03? Vi har tänkt på dig också, ska du se! Det finns en buss tillgänglig som kommer att gå kl. 03.30 från Skvallertorget och köra tillbaka dig till Linköping, kul att just DU ville komma till vårt köping!

Nattklubb
16 december
23-03
70/90kr

Profilbild?

Du vet de där ångestfyllda bilderna som bara är roliga kl. 02.30 på natten? Nu ska de inte bara finnas i chatten. Ta den bild som är minst mild, ladda ner photoshopfilen och skapa din egna Töm & Glöm-profilbild! Om photoshop inte är din grej, eller om du helt enkelt inte orkar sådant här ståhej? Maila din bild till webb@tryckbar.se, så fixar vi den ett, två, tre!

Hämta
Photoshopfil
mejla
webb@tryckbar.se