SÖK TRYCKBAR 18/19

Skulle du välja fluga framför slips alla dagar i veckan? Väljer du hellre tight än baggy? Är du svag för färgen grön? Men dåså – SÖK TRYCKBAR 18/19!

Det är dags för att lämna över Tryckbar-facklan till nästa generation och påbörja sökandet efter våra gröna barn.
För att söka skickar du in ditt namn och din grönaste anledning till att just du vill bli en del av familjen och ta emot nästa fackla till jagvillvaragron@tryckbar.se. Extra uppskattat är det om du låter kreativiteten flöda som aldrig förr!

Det kan finnas potentiella grönisar omkring dig som glömmer bort att söka, då hoppas vi att du gör slag i saken och nominerar! Skicka in namn och motivation till samma adress som ovan.

Är du ännu inte helt säker på om du vill ta emot facklan eller inte?
Ingen fara, på torsdag den 1/2 håller vi i Tryckbar en infokväll i SP35 där vi ska försöka reda ut så många frågetecken och tveksamheter som möjligt.

OBS! Anmälan stänger söndagen den 4/2. SÅ VAD VÄNTAR DU PÅ? SÖK!

En liten quickie:
SÖK TRYCKBAR 18/19
Anmälan till jagvillvaragron@tryckbar.se
Infokväll 1/2 kl. 17.15, SP35
Sista anmälningsdag 4/2

För en extra knuff:
JAGVILLVARAGRON

LÄS MER

WILD

Mörkret sänker sig. Regnet piskar. Ditt hjärta pumpar.

Dark jungle är temat när Djurparken tar över Norrköpings bästa nattklubb. Med premiärsläpp av nytt, aldrig tidigare spelat material är bandet hetare än någonsin.

HEMSIDA WILD

Omslagsbild

Tack till våra sponsorer egetförlag.se och displayprojekt.se för möjligheten att kunna maxa kvällen ännu lite mer!
Klicka här för att se displayprojekts vepor.

LÄS MER

Tömningsveckan 2017

Höstterminen närmar sig sitt slut, snart kommer en tomte och tittar ut.
På trappans mörkaste vrå, finns en skattgömma eller två.
Innan det är dags för julbestyr, ska denna gömma ge oss ett äventyr.
Trappan behöver tömma, och behöver hjälp av alla studenter att förtära denna gömma.
I slutet av veckan ska det inte finnas en enda droppe, varken nere eller oppe!

Klicka här för att få reda på hur du tömmer på bästa sätt!

golv

LÄS MER

Grattis Ettan!

Efter två fartfyllda veckor är Nolle-P nu över. Tryckbar är stolta över att GDK har fått tillökning med ett så härligt gäng och vi ser fram emot att lära känna er mer. Vi vill också passa på att rikta ett stort tack till alla festerier, phadderier och faddrar samt övriga ansvariga som varit med och gjort mottagningen minnesvärd. Vi ses på campus, ettan!

IMG_6081-2

LÄS MER

Generation 11

Det har blivit dags för Tryckbar 16/17 att knäppa upp skjortan och checka ut. Vi vill tacka för ett sjukt roligt och lyckat verksamhetsår, tack till Trappan, våra gröna päron, våra samarbetspartners och till alla er som varit med och gjort vårt år till det bästa vi kunnat tänka oss!
Nu lämnar vi över fanan till våra barn i Tryckbar 17/18 med stolthet. Vi är säkra på att ni kommer att vara lika gröna som sköna och göra ett fantastiskt jobb! 💚
GRÖN KÄRLEK
Underbar outskiftat

LÄS MER

Sök Tryckbar 17/18

Har du en förkärlek till flugor? Tycker du att tight is right? Eller känner du dig helt enkelt lite extra grön? Då finns det bara en sak att göra. SÖK TRYCKBAR 17/18!

Det har till slut blivit dags för Tryckbar att lämna över och vi börjar nu sökandet efter våra gröna barn. Skicka in ditt namn och din bästa anledning till att just du vill bli Tryckbar i valfri form till jagvillvaragron@tryckbar.se. Extra gröna ansökningar uppskattas! ?

Det kan finnas tryckbara människor i din närhet som inte vet sitt eget bästa och glömmer att söka. Då har du möjlighet att rädda situationen och nominera! Skicka in namn och motivation till samma adress som ovan.

För dig som vill veta mer om hur det egentligen är att vara Tryckbar håller vi i en infokväll på torsdag den 2/2 kl. 18.30 (event kommer) där du får veta lite mer om de olika posterna och kan ställa alla möjliga frågor du har.

OBS! Anmälan stänger söndagen den 5/2. SÅ VAD VÄNTAR NI PÅ? Sök!

Quickfix:

SÖK TRYCKBAR 17/18
Anmälan till jagvillvaragron@tryckbar.se
Infokväll 2/2 kl. 18.30
Sista anmälningsdag 5/2

För en extra knuff: www.Tryckbar.se/jagvillvaragron

LÄS MER

Tömningsveckan

Höstterminen närmar sig sitt slut och det är snart dags att ta jullov. Och vilket bättre sätt att ta farväl finns det än en ordentlig sista bartömning! Ölfaten är fullare än någonsin, och allt måste tömmas innan Trappan stänger sina dörrar för sista gången i år. Tryckbar välkomnar alla studenter till TÖMNINGSVECKAN! Måtte inte en enda droppe öl gå till spillo!

Klicka här för att få reda på hur en på bästa sätt maximerar veckan!

tog

LÄS MER

Grattis Ettan!

Grattis alla nyblivna GDK-ettan! Tryckbar vill tacka för två helt fantastiska veckor tillsammans med er. Vi hoppas att ni har haft lika roligt som vi, och att ni ser fram emot er tid här i Norrköping.
Glöm inte att ha fortsatt koll på Tryckbar genom att följa oss på Facebook och Instagram för att se vad vi planerar framöver ?14107912_1053602381414125_8958945379948757090_o

LÄS MER

Årets fest och pub!

13288727_10154300396764668_465359110_o

Vi i Tryckbar är så sjukt stolta över våra föräldrar i Underbar som idag har vunnit årets Fest för Avspärrat, och årets pub tillsammans med 3Cant 15/16 Det var ni väl värda ??? Vi vill även ge ett stort grattis till Fest-N 15/16 som vann årets festeri!

LÄS MER