Tryckbar i samarbete med Nextory

Tryckbar erbjuder i samarbete med ljud- och ebokstjänsten alla nya kunder en månad gratis när du använder kampanjkoden ”Tryckbar”. Är du redan befintlig kund får du istället 3 månader för halva priset när du startar ett nytt konto med koden ”Tryckbar50”.

Just nu får du även din biljett till Sitt & Töm för 160 kr om du blir kund med någon av Tryckbars kampanjlänkar nedan. När du sedan köper din biljett behöver du bara visa upp ditt Nextory-konto för Tryckbar från en webbläsare (på mobil eller dator). Kontakta oss om du har några frågor!

Ny kund
Befintlig kund

Trevlig lyssning!

LÄS MER

Tack för detta N0lle-P!

 

Ett fantastiskt N0lle-P har kommit till sitt slut. Tryckbar vill passa på att tacka alla inblandade faddrar, styrelser, festerier, fadderier och samarbetspartners som gjort det hela möjligt. Men framförallt tack till Nollan (numer Ettan), utan ert engagemang och deltagande hade det inte varit möjligt. Nu laddar vi om och ser fram emot det händelserika verksamhetsåret 18/19!

LÄS MER

Tryckbar 18/19 tar över!

Nu är det dags för oss i generation 12 att ta över och fortsätta sprida grön kärlek över Campus Norrköping. Vi ser fram emot ett sjukt fartfyllt och roligt år tillsammans med er!

Tack till tailorstore för de fina skjortorna!

LÄS MER

Generation 12

Flugan är varsamt nedstoppad i bakfickan och det gyllene emblemet pryder från och med nu vänsterarmen på våra uppknäppta (och inte längre så tajta) skjortor. Underbar andas ut.

Vilket år vi har haft. Från Nolle-p och Flugfest till Tömningsveckan och tömningsspinners, till WILD och ett Djurparken som rockade sönder i Trappans djungel. Fyratimmarsmöten, gyckel och förköpskränga i Täppan är nu ett minne blott – för någonstans på vägen blev vi ju gravida. Fram hoppade tio nya, glada barn. Barn som nu har vuxit upp.

Underbar vill ta tillfället i akt och tacka alla fantastiska festerier på Campus, Trappan, samarbetspartners samt våra fina föräldrar för ett år som vi aldrig kommer att glömma. Vi har fått vänner för livet.

Nu tar 18/19 över fanan, förrådet och Bengan. Ni kommer att göra ett enastående jobb, det tvivlar vi inte en sekund på.

Tack.
Underbar out ?generation12

LÄS MER

SÖK TRYCKBAR 18/19

Skulle du välja fluga framför slips alla dagar i veckan? Väljer du hellre tight än baggy? Är du svag för färgen grön? Men dåså – SÖK TRYCKBAR 18/19!

Det är dags för att lämna över Tryckbar-facklan till nästa generation och påbörja sökandet efter våra gröna barn.
För att söka skickar du in ditt namn och din grönaste anledning till att just du vill bli en del av familjen och ta emot nästa fackla till jagvillvaragron@tryckbar.se. Extra uppskattat är det om du låter kreativiteten flöda som aldrig förr!

Det kan finnas potentiella grönisar omkring dig som glömmer bort att söka, då hoppas vi att du gör slag i saken och nominerar! Skicka in namn och motivation till samma adress som ovan.

Är du ännu inte helt säker på om du vill ta emot facklan eller inte?
Ingen fara, på torsdag den 1/2 håller vi i Tryckbar en infokväll i SP35 där vi ska försöka reda ut så många frågetecken och tveksamheter som möjligt.

OBS! Anmälan stänger söndagen den 4/2. SÅ VAD VÄNTAR DU PÅ? SÖK!

En liten quickie:
SÖK TRYCKBAR 18/19
Anmälan till jagvillvaragron@tryckbar.se
Infokväll 1/2 kl. 17.15, SP35
Sista anmälningsdag 4/2

För en extra knuff:
JAGVILLVARAGRON

LÄS MER

WILD

Mörkret sänker sig. Regnet piskar. Ditt hjärta pumpar.

Dark jungle är temat när Djurparken tar över Norrköpings bästa nattklubb. Med premiärsläpp av nytt, aldrig tidigare spelat material är bandet hetare än någonsin.

HEMSIDA WILD

Omslagsbild

Tack till våra sponsorer egetförlag.se och displayprojekt.se för möjligheten att kunna maxa kvällen ännu lite mer!
Klicka här för att se displayprojekts vepor.

LÄS MER

Tömningsveckan 2017

Höstterminen närmar sig sitt slut, snart kommer en tomte och tittar ut.
På trappans mörkaste vrå, finns en skattgömma eller två.
Innan det är dags för julbestyr, ska denna gömma ge oss ett äventyr.
Trappan behöver tömma, och behöver hjälp av alla studenter att förtära denna gömma.
I slutet av veckan ska det inte finnas en enda droppe, varken nere eller oppe!

Klicka här för att få reda på hur du tömmer på bästa sätt!

golv

LÄS MER