Tryckbar 18/19 tar över!

Nu är det dags för oss i generation 12 att ta över och fortsätta sprida grön kärlek över Campus Norrköping. Vi ser fram emot ett sjukt fartfyllt och roligt år tillsammans med er!

Tack till tailorstore för de fina skjortorna!

LÄS MER

Generation 12

Flugan är varsamt nedstoppad i bakfickan och det gyllene emblemet pryder från och med nu vänsterarmen på våra uppknäppta (och inte längre så tajta) skjortor. Underbar andas ut.

Vilket år vi har haft. Från Nolle-p och Flugfest till Tömningsveckan och tömningsspinners, till WILD och ett Djurparken som rockade sönder i Trappans djungel. Fyratimmarsmöten, gyckel och förköpskränga i Täppan är nu ett minne blott – för någonstans på vägen blev vi ju gravida. Fram hoppade tio nya, glada barn. Barn som nu har vuxit upp.

Underbar vill ta tillfället i akt och tacka alla fantastiska festerier på Campus, Trappan, samarbetspartners samt våra fina föräldrar för ett år som vi aldrig kommer att glömma. Vi har fått vänner för livet.

Nu tar 18/19 över fanan, förrådet och Bengan. Ni kommer att göra ett enastående jobb, det tvivlar vi inte en sekund på.

Tack.
Underbar out 💚generation12

LÄS MER

SÖK TRYCKBAR 18/19

Skulle du välja fluga framför slips alla dagar i veckan? Väljer du hellre tight än baggy? Är du svag för färgen grön? Men dåså – SÖK TRYCKBAR 18/19!

Det är dags för att lämna över Tryckbar-facklan till nästa generation och påbörja sökandet efter våra gröna barn.
För att söka skickar du in ditt namn och din grönaste anledning till att just du vill bli en del av familjen och ta emot nästa fackla till jagvillvaragron@tryckbar.se. Extra uppskattat är det om du låter kreativiteten flöda som aldrig förr!

Det kan finnas potentiella grönisar omkring dig som glömmer bort att söka, då hoppas vi att du gör slag i saken och nominerar! Skicka in namn och motivation till samma adress som ovan.

Är du ännu inte helt säker på om du vill ta emot facklan eller inte?
Ingen fara, på torsdag den 1/2 håller vi i Tryckbar en infokväll i SP35 där vi ska försöka reda ut så många frågetecken och tveksamheter som möjligt.

OBS! Anmälan stänger söndagen den 4/2. SÅ VAD VÄNTAR DU PÅ? SÖK!

En liten quickie:
SÖK TRYCKBAR 18/19
Anmälan till jagvillvaragron@tryckbar.se
Infokväll 1/2 kl. 17.15, SP35
Sista anmälningsdag 4/2

För en extra knuff:
JAGVILLVARAGRON

LÄS MER

WILD

Mörkret sänker sig. Regnet piskar. Ditt hjärta pumpar.

Dark jungle är temat när Djurparken tar över Norrköpings bästa nattklubb. Med premiärsläpp av nytt, aldrig tidigare spelat material är bandet hetare än någonsin.

HEMSIDA WILD

Omslagsbild

Tack till våra sponsorer egetförlag.se och displayprojekt.se för möjligheten att kunna maxa kvällen ännu lite mer!
Klicka här för att se displayprojekts vepor.

LÄS MER

Tömningsveckan 2017

Höstterminen närmar sig sitt slut, snart kommer en tomte och tittar ut.
På trappans mörkaste vrå, finns en skattgömma eller två.
Innan det är dags för julbestyr, ska denna gömma ge oss ett äventyr.
Trappan behöver tömma, och behöver hjälp av alla studenter att förtära denna gömma.
I slutet av veckan ska det inte finnas en enda droppe, varken nere eller oppe!

Klicka här för att få reda på hur du tömmer på bästa sätt!

golv

LÄS MER

Grattis Ettan!

Efter två fartfyllda veckor är Nolle-P nu över. Tryckbar är stolta över att GDK har fått tillökning med ett så härligt gäng och vi ser fram emot att lära känna er mer. Vi vill också passa på att rikta ett stort tack till alla festerier, phadderier och faddrar samt övriga ansvariga som varit med och gjort mottagningen minnesvärd. Vi ses på campus, ettan!

IMG_6081-2

LÄS MER

Generation 11

Det har blivit dags för Tryckbar 16/17 att knäppa upp skjortan och checka ut. Vi vill tacka för ett sjukt roligt och lyckat verksamhetsår, tack till Trappan, våra gröna päron, våra samarbetspartners och till alla er som varit med och gjort vårt år till det bästa vi kunnat tänka oss!
Nu lämnar vi över fanan till våra barn i Tryckbar 17/18 med stolthet. Vi är säkra på att ni kommer att vara lika gröna som sköna och göra ett fantastiskt jobb! 💚
GRÖN KÄRLEK
Underbar outskiftat

LÄS MER

Sök Tryckbar 17/18

Har du en förkärlek till flugor? Tycker du att tight is right? Eller känner du dig helt enkelt lite extra grön? Då finns det bara en sak att göra. SÖK TRYCKBAR 17/18!

Det har till slut blivit dags för Tryckbar att lämna över och vi börjar nu sökandet efter våra gröna barn. Skicka in ditt namn och din bästa anledning till att just du vill bli Tryckbar i valfri form till jagvillvaragron@tryckbar.se. Extra gröna ansökningar uppskattas! ?

Det kan finnas tryckbara människor i din närhet som inte vet sitt eget bästa och glömmer att söka. Då har du möjlighet att rädda situationen och nominera! Skicka in namn och motivation till samma adress som ovan.

För dig som vill veta mer om hur det egentligen är att vara Tryckbar håller vi i en infokväll på torsdag den 2/2 kl. 18.30 (event kommer) där du får veta lite mer om de olika posterna och kan ställa alla möjliga frågor du har.

OBS! Anmälan stänger söndagen den 5/2. SÅ VAD VÄNTAR NI PÅ? Sök!

Quickfix:

SÖK TRYCKBAR 17/18
Anmälan till jagvillvaragron@tryckbar.se
Infokväll 2/2 kl. 18.30
Sista anmälningsdag 5/2

För en extra knuff: www.Tryckbar.se/jagvillvaragron

LÄS MER

Tömningsveckan

Höstterminen närmar sig sitt slut och det är snart dags att ta jullov. Och vilket bättre sätt att ta farväl finns det än en ordentlig sista bartömning! Ölfaten är fullare än någonsin, och allt måste tömmas innan Trappan stänger sina dörrar för sista gången i år. Tryckbar välkomnar alla studenter till TÖMNINGSVECKAN! Måtte inte en enda droppe öl gå till spillo!

Klicka här för att få reda på hur en på bästa sätt maximerar veckan!

tog

LÄS MER